Nieuwsbrief 8 December

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk de online versie

LTC de Kalkwijck

Nieuweweg 6F - 9603 BM Hoogezand

0598-324311 - info@kalkwijck.nl - www.kalkwijck.nl

 Nieuwsbrief 8

December 2014

 

           
Nieuwjaarsreceptie

Graag nodigen wij alle leden uit op zondag 4 januari 2015 om 17.00 om elkaar een gelukkig Nieuwjaar toe te wensen en daarop te proosten. We hebben er voor gekozen om dit te doen na de laatste wedstrijd van het kersttoernooi. Iedereen is van harte welkom!!

Na het uitwisselen van gelukwensen vindt de verloting plaats. Er zijn hele mooie ‘grote’ prijzen te winnen (zie onze website). Dus als je er op tijd bent kun je nog loten kopen.   

Jaarvergadering

De jaarvergadering staat gepland op donderdag 12 februari 2015. Zet deze datum dus nu al in je agenda. Nadere informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Acties gericht op nieuwe leden

De KNLTB heeft acties uitgezet gericht op het binnenhalen van nieuwe leden. Met name jeugdleden. Onze vereniging heeft zich graag aangesloten bij dit initiatief. Binnen onze club lopen er ongetwijfeld creatieve leden rond die ook nog sprankelende ideeën hebben op dit punt.  Aarzel niet en drop je idee bij het bestuur.

Competitie 2015

De TC heeft de teams weer opgegeven voor de competitie 2015. Als je nu al benieuwd bent naar de speeldata, kijk dan even op de website van de KNLTB. of kies deze link.

Hartmassage

 

Er zijn sinds een paar weken weer 10 leden van onze club succesvol geschoold in hartmassage. Een prima zaak. Het bestuur overlegt nog of het haalbaar is om van elk team 1 of 2 spelers deel te laten nemen aan een cursus.

Contributie

We hebben de administratie van onze club zo ingericht dat we het innen van de contributie vanaf nu via een incasso kunnen regelen. Het bespaart onze administrateur en onze leden tijd en onnodige drukte. Er zal eerdaags een uitgebreidere toelichting worden verspreid.


 


Ogenblik a.u.b. ...