Patatje-met 2015

PATATJE TOERNOOI 2015

Op 28 maart gonsde het van de activiteiten op sportpark Kalkwijck. Op alle sportvelden werd het nieuwe seizoen 2015 geopend, en zo ook op ons tennispark. De jeugdcommissie was er al op tijd om buiten en binnen te versieren, en ook met de gedachte dat we heel wat ballonnen moesten opblazen, maar gelukkig had Ad dat met zijn dochters al de avond tevoren gedaan. En zo werd de jeugd verwelkomd met een ereboog van ballonnen in de kleuren van de club. Het zonnetje scheen en dat was tegen de verwachtingen in een heerlijke meevaller. Bovendien klonk er leuke muziek uit Ads luidsprekers, waar ook onze buren lekker van mee konden genieten. 

De jongens en meisjes waren er helemaal klaar voor, met hun sportpakken aan en rackets in de aanslag haalden ze eerst hun gloednieuwe KNLTB pas uit de bak en gingen daarna met Ad de baan op om de warming up te doen, looppas rond banen 2 en 3, daarna een baloefening in tweetallen, en toen waren ze wel warm genoeg om echt een potje tennis te gaan spelen.

 

Er waren 4 banen in gebruik, waarvan 1 verkleind werd voor de jongsten. Soms werd er gewoon overgespeeld, maar af en toe ging het echt om de punten en werd er serieus gestreden, maar bovenal hing er een gezellige en sportieve sfeer. Na een kleine drink-pauze werd er nog zo’n drie kwartier gespeeld en toen was het tijd voor het welverdiende patatje, uiteraard ook om de naam van deze dag eer aan te doen, en iedereen deed er graag aan mee.

 

Na het patatje gingen veel kinderen nog een keer de baan op tot 13.00 uur en was de opening officieel afgelopen en kwamen ouders hun kroost weer ophalen en ging iedereen weer huiswaarts. Iedereen die meegeholpen heeft bedankt en veel tennisplezier allemaal dit seizoen. 

 

 


Ogenblik a.u.b. ...